2016, wat was je fijn!

Met een lach op ons gezicht en enorm dankbaar sluiten we het jaar samen af

Vlak voor de start van 2016, opende wij ons nieuwe pand in Nieuw Bergen. De officiële aftrap van ons avontuur. Van onze droom om iets toe te voegen aan de maatschappij, daadwerkelijk van betekenis te zijn voor de mensen die dat óók verdienen.

Natuurlijk was dat spannend, maar vol vertrouwen en enorm gedreven zijn we 2016 gestart met het voornemen om Buitengewoon Goed Werk op de kaart te zetten in de regio. Om de fijne plek die we hadden gecreëerd voor onze medewerkers alleen nog maar fijner te maken en onze medewerkers te laten floreren in hun rol. Om te groeien, samen.

Nu het einde van het jaar in zicht is en we terugblikken op wat we allemaal meegemaakt en bereikt hebben, kunnen we met recht zeggen dat we onze eigen verwachtingen hebben overtroffen. Wat zijn we allemaal trots op deze plek, op wat we hier doen en met name op onze medewerkers. Er is hard gewerkt, veel plezier beleefd, er zijn certificaten en diploma’s behaald, er zijn enorm veel leuke projecten bijgekomen, er zijn nog meer fijne partners aangehaakt, iedereen heeft zijn plekje gevonden, is enorm gegroeid én langzaamaan breiden we zelfs weer uit. Kortom, het was een TOP jaar voor ons allemaal!

Natuurlijk hebben we hier samen bij stilgestaan. Afgelopen dinsdag hebben we het jaar met het voltallige team feestelijk afgesloten. Onder het genot van een heerlijke lunch hebben we samen even stil gestaan bij al het moois dat 2016 ons heeft gebracht én hebben we voorzichtig alweer wat plannen gesmeed voor 2017. Ideeën genoeg! De vakantie is nog niet eens begonnen, maar wij kijken er nu stiekem alweer naar uit om aan de slag te gaan.

 

Hele fijne feestdagen en tot volgend jaar!

Dank aan iedereen die ons het vertrouwen heeft gegeven en ons gesteund heeft. We gaan er ook in 2017 weer iets heel moois van maken! Namens het hele team wensen wij jullie hele fijne feestdagen en natuurlijk een goed uiteinde. Dat 2017 jullie allemaal in goede gezondheid weer heel veel mooie momenten mag brengen. Geniet van en met elkaar. En bovenal, maak lol!