Tuinontwerp, tuinaanleg
& tuinonderhoud

In de kern van Buitengewoon Goed Werk ligt een unieke combinatie. Onze dagbestedingsgroepen zijn ontstaan vanuit onze ervaring in de zorg en onze  diepgewortelde liefde voor het hoveniersvak. Dit resulteert in een bijzondere bundeling van expertise, waar zowel zorg als hovenierswerk hand in hand gaan onder één dak.

Bij Buitengewoon Goed Werk ontdek je dagelijks de samensmelting van zorg, creativiteit, vakmanschap en toewijding. Onze op maat gemaakte tuinontwerpen betoveren jouw buitenruimte, terwijl onze zorgvuldige tuinaanleg je verwachtingen overstijgt. Maar, we gaan zelfs nog een stapje verder dan dat! Wij nemen desgewenst ook het onderhoud uit handen. Bij ons hoef je je dus op geen enkele wijze zorgen te maken over het welzijn van je tuin; dat nemen wij voor onze rekening.

Voor ieder project, met name als het gaat om tuinonderhoud, proberen wij desgewenst ook onze dagbestedingsgroep in te zetten. Hierdoor wordt jouw buitenruimte niet alleen groen, maar wordt hij ook van betekenis en zorg voor de gemeenschap. 

Koen

Interesse en meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met Koen Lemmen
via telefoonnummer 06 37 35 73 83 of
info@buitengewoongoedwerk.nl.

Tuinontwerp

Wij transformeren jouw buitenruimte tot een betoverende plek die perfect aansluit bij jouw smaak, levensstijl en persoonlijkheid. Ga samen met Koen, ontwerper, dit proces in naar een unieke buitenervaring.

Het ontwerpproces begint met een persoonlijke kennismaking, waarbij we samen de ruimte verkennen en ik aandachtig luister naar jouw wensen en eisen. Op basis van deze inzichten ga ik aan de slag en wordt er een gedetailleerd tuinontwerp (2D) met de mogelijkheid van een beplantingsplan aangeleverd. Voor wie streeft naar een nog levendigere beleving, bieden wij ook de optie om het ontwerp in 3D uit te werken, zodat je het gevoel krijgt alsof je al in jouw toekomstige tuin rondwandelt.

Waarom genoegen nemen met een doorsnee buitenruimte als je kunt genieten van een op maat gemaakt tuinontwerp voor jouw eigen tuin? Gun jezelf de luxe van een zorgvuldig ontworpen tuin die niet alleen de esthetiek verhoogt, maar ook een plek wordt waar je ontspant, geniet en tot rust komt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw buitenruimte kunnen transformeren!

info@buitengewoongoedwerk.nl | 0485 – 76 00 08

Tuinaanleg & Tuinonderhoud

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de aanleg of transformatie van je tuin? Zoek niet verder, want je bent hier op het juiste adres! Of je nu een doordacht ontwerp van ons hebt of al beschikt over je eigen ontwerp, ons werk begint zodra de eerste plannen op tafel liggen. Met toewijding en vakmanschap brengen wij het ontwerp tot leven, waarbij we met uiterste zorg planten, bomen en materialen selecteren. Het resultaat? Een duurzame en prachtige buitenruimte die jouw dromen overtreft. Ook het transformeren van bestaande tuinen behoort tot onze expertise.

Maar, ons aanbod stopt niet bij de aanleg. We begrijpen dat een tuin constante zorg vereist. Daarom bieden wij ook tuinonderhoud aan. Ons toegewijde team staat paraat voor alles; van snoeien en bemesten tot het waarborgen van de gezondheid van jouw planten en gazons. Hierdoor kun jij onbezorgd genieten en volledig tot rust komen in jouw eigen groene oase.

Ontdek de vreugde van een prachtig aangelegde tuin die niet alleen voldoet aan je esthetische verwachtingen, maar ook blijft bloeien door de seizoenen heen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ons team jouw tuin kan creëren en onderhouden. Jouw buitenruimte, onze zorg.

info@buitengewoongoedwerk.nl | 0485 – 76 00 08

Een greep uit ons portfolio

Tuinontwerpen 2D & 3D

Tuinaanleg & Tuinonderhoud