Geen categorie

Zomersluiting

De zomervakantie vindt op gepaste wijze plaats dit jaar. Dus geen verre oorden, maar wel even lekker tot rust komen van een bewogen periode. Wij zijn dan ook gesloten van 1 t/m 16 augustus. Vanaf maandag 17 augustus zijn we er weer. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe!

READ MORE

Kerstgroet

December.. het einde van het jaar en hét moment om even terug te blikken. Want wat hebben we weer een hoop mee gemaakt samen. Natuurlijk komen er ook dingen voorbij die minder leuk zijn, maar we hebben vooral heel veel om dankbaar voor te zijn. We werken met een TOP team samen, de medewerkers van de binnen- en buitenploegen zijn mega enthousiast en dagelijks volop in ontwikkeling, we mogen super leuke projecten draaien voor zowel bedrijven als particulieren, werken samen met geweldige partners en als kersje op de taart zijn we onlangs verhuisd naar een heerlijke nieuwe locatie waar we nog meer ruimte hebben…

READ MORE

Twee nieuwe stagiaires gestart!

  • By buiten_admin
  • sep 27th, 2017
  • Blog

De Mikadoschool in Gennep is onlangs samen met de gemeente en lokale ondernemers het project Foooocus gestart. Hier kunnen jongeren uit de gemeente Bergen met een verstandelijke beperking in de eigen gemeente onderwijs volgen én arbeidsvaardigheden aanleren. Dit laatste wordt mede mogelijk gemaakt door regionale ondernemers die o.a. praktijkstages aan te bieden. Ook wij hebben inmiddels twee stagiaires vanuit dit project mogen verwelkomen. Het zijn twee ontzettend enthousiaste, gedreven krachten mét groende vingers! Een enorm leuke aanvulling voor ons team. Nogmaals, welkom!    

READ MORE

Contact

  • Rijksweg 44, 5854 AV Bergen

  • info@buitengewoongoedwerk.nl

  • 0485 - 76 00 08


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Privacyverklaring
Cookieverklaring
5555
[contact-form-7 id="857" title="Contactformulier"]

© 2017 Buitengewoon Goed Werk