Welkom nieuwe partner Pluryn!

  • By buiten_admin
  • apr 25th, 2019
  • nieuws

Zoals velen van jullie weten werken we met verschillende instanties samen, waarvan verschillende ook medewerkers bij ons ‘aanbrengen’ zodat deze hun dag op een fijne en spelenderwijs lerende manier kunnen doorbrengen. Met trost heten wij nu ook Pluryn van harte welkom! Binnenkort start de eerste medewerker via Pluryn bij ons. En nu de eerste stap gezet is zullen er vast meerdere volgen. Welkom Pluryn! Wij kijken ernaar uit!

Ken je Pluryn nog niet? Pluryn ondersteunt jongeren en volwassen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandige plek in de samenleving. Zij ondersteunen hun clienten op vele fronten en dus ook  bij de invulling van hun dag of een doel in het leven. Een mooie koppeling met ons dus! Meer weten over Pluryn? Bezoek de website eens.

You might also like

Ontvang onze nieuwsbrief

Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief waarmee we u op de hoogte houden van laatste nieuws en ontwikkelingen. Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u dan nu in.

Meest recente berichten
Volg ons ook via Facebook

Contact

  • Rijksweg 44, 5854 AV Bergen

  • info@buitengewoongoedwerk.nl

  • 0485 - 76 00 08


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Privacyverklaring
Cookieverklaring
5555
[contact-form-7 id="857" title="Contactformulier"]

© 2017 Buitengewoon Goed Werk