Begeleiding en werkomgeving

Ons ervaren team begeleidt onze medewerkers met veel kennis, kunde, zorg, aandacht en enthousiasme.

Het team

Suzanne Lemmen

Suzanne Lemmen

Theo Lemmen

Theo Lemmen

Kelly

Kelly Franssen

Koen

Koen Lemmen

We werken met een maximale groepsgrootte van drie tot zes medewerkers per begeleider, afhankelijk van de indicatie die de medewerker heeft. Daarnaast is er natuurlijk voor iedere medewerker ook ruimte voor individuele begeleiding, wederom afhankelijk van de behoefte en mogelijkheden van de medewerker zelf. Ieder persoon is tenslotte anders en dus is ook ieder begeleidingstraject maatwerk.

Medewerkers werken in een mooie omgeving waar een goede sfeer heerst. Wij besteden veel aandacht aan het omgaan met elkaar en onze omgeving. Maatschappelijke normen en waarden zijn dan ook belangrijke pijlers. Plezier maken met elkaar en leren van en met elkaar staat centraal.

Wie kan bij ons komen werken?

Jeugdige, adolescente en volwassenen met een indicatie dagbesteding vanuit WLZ, WMO of jeugdzorg die thuis wonen of in een zorginstelling en deze zorg ontvangen in de vorm van PGB of in natura kunnen bij ons aan de slag. Daarnaast bieden wij vanuit de gemeente Noord en Midden Limburg maatwerkdiensten aan, participatie & arbeidsmatige dagbesteding en Re-integratie. Ook een stage is mogelijk! Wij hebben stageplaatsen voor VSO scholen (voortgezet Speciaal Onderwijs – Passend onderwijs)

Interesse?

Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een afwisselende dagbesteding? Iemand die graag bezig blijft en wil leren van en met een leuk team? Dan hebben wij wellicht dé ideale plek! Neem gerust eens contact met ons op om een kijkje te nemen en kennis te maken. Stuur een mail naar suzanne@buitengewoongoedwerk.nl of bel met Suzanne via: 0485 – 76 00 08