Eindejaarsgroet 2022

Wat hebben we genoten van het jaar 2022! Het was echt een verademing om na bijna 2 jaar lang Corona perikelen, eindelijk weer vrij te mogen en kunnen gaan bewegen. Niet alleen voor ons, maar zeer zeker voor onze medewerkers is dat een stuk prettiger werken en bovendien leuker in de omgang. We hebben dan ook weer veel ondernomen samen. Van het onderhouden van onze terreinen, tot het verzorgen van onze beestjes en het maken van de leukste creaties. Ook het samen koken en gezellig samen aan tafel genieten van de kookkunsten, kon weer op een ‘normale’ manier plaatsvinden. Super gezellig! (en lekker šŸ˜‰)

Naast alle doorlopende werkzaamheden, hebben we achter de schermen ook verder gebouwd aan onze organisatie. Zo hebben we bijvoorbeeld weer een paar hele mooie, nieuwe projecten aan mogen nemen en hebben we een paar hele fijne nieuwe teamleden mogen verwelkomen. Ook de diversiteit aan werkzaamheden breidt zich verder uit. Buitengewoon Goed Werk is dus nog steeds volop in ontwikkeling.

We zijn nu allemaal even aan het genieten van een weekje vakantie, maar stiekem kunnen we niet wachten om maandag weer lekker aan de slag te gaan en het nieuwe jaar samen te starten. Want, eerlijk is eerlijk, ons werk voelt niet als werk en onze collega’s en medewerkers voelen toch een beetje als familie. Daar zijn we trots op en vooral heel dankbaar voor. 

En dus, sluiten we onze eindejaarsgroet graag met een klein dankwoordjeā€¦
Heel veel dank aan onze medewerkers en hun verzorgers, onze collega’s, onze partners, onze trouwe volgers en alle andere lieve, fijne mensen die ons een warm hart toedragen en ons wederom gesteund hebben in 2022. Jullie maken Buitengewoon Goed Werk samen met ons tot de fijne plek en organisatie die het inmiddels is. 

Namens ons hele team wensen we jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en een gezond 2023 met veel mooie momenten. 

Lieve groet, 
Van ons