Eindejaarsgroet

Het einde van het jaar is in zicht en dus staan we, net als andere jaren, even stil bij wat het afgelopen jaar ons gebracht heeft. Het was een jaar van veel leuke, mooie en gezellige momenten samen. En toch, kende het jaar 2023 ook verdriet. Het overlijden van onze lieve collega Ed in augustus heeft ons en onze medewerkers diep geraakt. Het gedenkhoekje dat we voor hem gemaakt hebben, wordt dan ook nog steeds dagelijks bezocht. En ook nu, tijdens de feestdagen, staan we er allemaal extra bij stil. Bijzonder mooi is dan tegelijkertijd wel, dat we ervaren dat onze collega’s en medewerkers allemaal zoveel steun hebben aan elkaar. Dat onderstreept het saamhorigheidsgevoel binnen het team waar Ed ook zo hard aan heeft bijgedragen. Terugkijkend op het gehele jaar is dat dan ook met stip hetgeen waar we het meest trots op en dankbaar voor zijn; het hechte team dat we vormen en de warme plek die we gecreëerd hebben samen.

En natuurlijk worden er ook plannen gesmeed voor het jaar dat komen gaat; wat willen we vasthouden, wat willen we veranderen en waarin willen we groeien? Het leuke is dat we steeds minder willen veranderen, omdat we echt in super fijn vaarwater verkeren. Wel is er altijd de ambitie om te groeien. En dat gaat niet perse over de omvang van de organisatie, maar wel over ons als mensen binnen de organisatie. Ontwikkeling en groei is een thema dat centraal staat bij veel dingen die we doen. Het zit in onze genen. Of het nu gaat over het helpen van medewerkers om hun angst te overwinnen een beestje te aaien, ze een nieuw taakje te geven dat hun zelfvertrouwen een boost geeft, hen een nieuwe discipline aan te leren waarmee ze hun kennis en kunde verrijken of ze simpelweg te laten lachen op een dag dat ze zich even niet zo lekker voelen. Ieder dag proberen we het beste uit onszelf en onze medewerkers te halen en samen te groeien. En die tendens, die willen we graag voorzetten. Laten we elkaar in 2024 blijven uitdagen, samen blijven leren, heel veel plezier blijven maken en van iedere dag een zo mooi mogelijk feestje blijven maken! Wij kunnen niet wachten.

Namens ons hele team wensen wij jullie een prachtige jaarwisseling en een fantastisch 2024. En voor al onze medewerkers: heel graag tot 2 januari! We kunnen niet wachten jullie allemaal weer te zien.

Veel liefs!
van ons