Kerstgroet

December.. het einde van het jaar en hét moment om even terug te blikken. Want wat hebben we weer een hoop mee gemaakt samen. Natuurlijk komen er ook dingen voorbij die minder leuk zijn, maar we hebben vooral heel veel om dankbaar voor te zijn. We werken met een TOP team samen, de medewerkers van de binnen- en buitenploegen zijn mega enthousiast en dagelijks volop in ontwikkeling, we mogen super leuke projecten draaien voor zowel bedrijven als particulieren, werken samen met geweldige partners en als kersje op de taart zijn we onlangs verhuisd naar een heerlijke nieuwe locatie waar we nog meer ruimte hebben om mooie dingen te ondernemen.

Al met al gaat het dus heel goed met Buitengewoon Goed Werk! Iedere dag genieten we van en met elkaar. En nu, zo aan het einde van het jaar, maken we er samen een extra groot feestje van. Er wordt volop geknutseld, lekker gesnoept en heel veel gelachen. Tijdens de kerst en op 1 januari sluiten onze deuren om de dankbaarheid ook met onze families thuis te delen, maar de rest van de vakantie brengen wij gewoon gezellig samen door op onze fijne nieuwe stek.

Namens het voltallige team wensen we je hele mooie, feestelijke, gezellige dagen toe en een spetterend uiteinde. Dat 2020 maar weer veel moois mag brengen!