Onze kerstgroet

Als samenleving hebben we het niet gemakkelijk nu. Afstand houden, zoveel mogelijk binnen blijven en mondkapjes zijn de norm waarmee we, na een bewogen jaar, 2021 in gaan. Voor onze medewerkers was met name de eerste lockdown heel zwaar. Maar, we leren snel en wonderlijk genoeg heeft de mens een groot en snel aanpassingsvermogen. In de tweede lockdown nu, gaat het ons gelukkig redelijk goed af. 

Veel van onze medewerkers zijn toch in staat om hun dagelijkse werkzaamheden bij ons voort te zetten. Hierbij is veel aandacht en zorg voor het in acht nemen van alle maatregelen. En dat gaat goed! Onze medewerkers werken veel buiten en met de binnenploeg hebben we verschillende groepen, welke we verdelen over meerdere ruimten zodat zij voldoende afstand kunnen houden. 

Hoewel het niet voor alle medewerkers gemakkelijk is, zijn ze des te blij dat ze niet opgesloten zitten in hun eigen huisje of kamer. En wij ook! Juist nu is het fijn als je er voor elkaar kunt zijn en wij zijn enorm dankbaar dat wij deze cruciale rol kunnen vervullen voor al onze toppers die anders toch sneller zouden vereenzamen. 

Ondanks alle corona perikelen, kijken wij ook terug op 2020 als een mooi jaar. Een jaar waarin zowel onze medewerkers als ons bedrijf flinke stappen hebben gemaakt en volop in ontwikkeling waren. Een jaar van nog meer bewustwording van wat écht belangrijk is. Een jaar van dankbaarheid voor alles wat we nog wel mogen en natuurlijk voor een goede gezondheid. Een jaar van nog meer respect en waardering voor onze collega’s in de zorg. Een jaar van bijzondere initiatieven om elkaar te helpen. Een jaar van zorg voor elkaar, samen sterk en krachten bundelen. Een jaar dat we SAMEN toch maar weer doorstaan hebben. 

En 2021 gaat ook vast weer mooie dingen brengen. Onze nieuwe locatie begint steeds meer vorm te krijgen en het einde van de verbouwing komt in zicht. Wanneer het klaar is, zijn we in staat nog meer medewerkers aan te nemen, ook voor de binnenploeg. Bovendien kunnen wij hierdoor ook het type werkzaamheden verder uitbreiden. De plannen hiervoor liggen allemaal al klaar en wij hebben hier enorm veel zin in! Zo kunnen we in 2021 nog meer mensen helpen. 

Dus, hoewel 2021 een tikje onzeker begint, blijven we dankbaar, hoopvol, enthousiast en liefdevol voortbewegen. Samen. Wij hopen dat jullie dit ook doen. 

Houd hoop, blijf positief en zoveel mogelijk met elkaar in verbinding.
Hele fijne feestdagen!

Liefs,
Namens ons hele team