Onze kerstgroet

2017 wat was je mooi! Als wij terugblikken voelen we vooral heel veel dankbaarheid. Wij zijn nog steeds enorm blij dat we een paar jaar geleden gestart zijn met Buitengewoon Goed Werk en heel dankbaar voor alle mensen om ons heen die het voortbestaan van ons werk mede mogelijk maken.

Niet alleen worden we enorm gesteund door vrienden en familie, onze samenwerkingspartners en de gemeente. We voelen ook meer en meer de steun vanuit onze ‘werkomgeving’. Het afgelopen jaar hebben we weer behoorlijk wat nieuwe klanten mogen verwelkomen. Dat is fijn! Want een groeiende hoeveelheid werk betekent ook dat we meer plek kunnen bieden aan nieuwe medewerkers.

Ook ons team is dus gegroeid en het samenwerken met deze toppers is iedere dag weer een feestje! Iedereen is zo gedreven, enthousiast en leergierig. We voelen ons thuis en veilig bij elkaar en dat geeft ruimte tot persoonlijke groei. Dat is geweldig om te zien! Steeds vaker worden we zelf ook verrast met initiatieven van medewerkers zelf. Voor ons zegt dat heel veel! Een kroontje op ons werk zoals we dat hier zeggen.

Ons voornemen voor 2018 is dan ook dat we deze lijn zeer zeker gaan doorzetten! Er staan weer een hoop leuke dingen op de planning en wij kijken er dan ook al enorm naar uit om op 2 januari weer aan de slag te gaan. Maar voor nu, gaan ook wij allemaal even genieten met familie en vrienden van een welverdiende vakantie.

Namens het hele team willen wij iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken is bij Buitengewoon Goed Werk, ons helpt en een warm hart toedraagt, enorm bedanken voor de support en het enthousiasme! Wij wensen wij jullie heerlijke feestdagen, een knallend uiteinde en een mooi begin van het nieuwe jaar! Heel graag tot in 2018.