Dichterbij

Dichterbij, de partner waar het allemaal mee begon. Onze partners zijn allemaal belangrijk voor ons, maar zonder Dichterbij waren we wellicht nooit gestart. Dichterbij was onze eerste en is nog steeds onze grootste partner. Dankzij hen zijn we kunnen starten met Buitengewoon Goed Werk.

Zowel Theo als Suzanne hebben lang bij Dichterbij gewerkt. Theo kreeg daar een aantal jaren geleden de kans om voor de doelgroep waar wij nu mee werken een nieuwe dagbestedingsvorm op te zetten binnen Dichterbij. In juli 2015 kregen wij echter de kans om deze dagbestedingsvorm over te nemen als zelfstandigen. De start van Buitengewoon Goed Werk en een fantastisch avontuur! Wij zijn hen daarvoor enorm dankbaar.

Inmiddels, bijna twee jaar later, werken we nog steeds nauw met hen samen. Er zijn verschillende medewerkers die bij Dichterbij wonen en bij ons hun dag doorbrengen. Ook hebben wij diverse tuinen van Dichterbij in onderhoud. Dit zorgt er niet alleen voor dat wij onze medewerkers een zinvolle dagbesteding kunnen geven, maar ook dat zij gericht, met zorg en aandacht werken aan hun eigen omgeving. Daarnaast hebben we nog een tal van andere terreinen van Dichterbij in onderhoud.

Al met al, een fantastische partner voor ons waar we heel graag en intensief mee samenwerken. Dank voor de fijne jaren tot dusver. We hopen nog lang met jullie te mogen werken.

Wil je graag meer weten over de Dichterbij als organisatie en wat zij allemaal doen? Bezoek dan hun website.