INTOS

INTOS is hét arbeids ontwikkelbedrijf van de regio Noord-Limburg en bestaat uit een samenwerkingsverband tussen de gemeente Gennep en de gemeente Mook & Middelaar.

Wij zetten ons in voor mensen die, om wat voor reden dan ook, in het reguliere arbeidsproces moeilijk aan de slag komen. Wij leiden al onze mensen intern op en bieden ze net die opstap welke nodig is om weer in het arbeidsritme te komen en aan de slag te kunnen in een passende werkomgeving. Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren we samen je mogelijkheden en houden tijdens het begeleidingstraject naar werk rekening met je wensen en capaciteiten.

Bij INTOS zijn ongeveer 400 mensen werkzaam. Dit kan een intern beschutte werkplek zijn, maar ook in de vorm van werken op locatie (WOL) of een individuele detachering.

Als werkgever heeft u het beste met uw medewerkers voor. Zo besteedt u veel aandacht aan teamwork en talentontwikkeling om nieuwe marktkansen voor uw bedrijf te creëren. Maar u bent zich ook bewust van uw maatschappelijke taak en biedt graag anderen de kans zich te ontplooien. Liefst samen met een partner als INTOS. Wilt u graag meer weten