Knehans Adviesgroep

Knehans Adviesgroep is gespecialiseerd in de duurzame bemiddeling en begeleiding van nieuwe en/of bestaande medewerkers en ontzorgt u bij het gehele traject.

Talent op de reservebank
Vindt u als maatschappelijk betrokken ondernemer dat talenten die nu aan de kant staan, te popelen om zich te mogen bewijzen, bij u een kans verdienen? Ontbreekt wellicht specifieke ervaring of een certificaat? Knehans Adviesgroep vindt voor u de juiste kandidaat, zorgen voor de opleiding en de training voor uw behoefte. Onze specialisatie is ontstaan vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid en kennis van het vinden van de talentvolle mensen die nu niet aan het werk zijn.

Daarbij komt dat we u begeleiden in het gehele traject van communicatie met en verantwoording naar het UWV en we ook gespecialiseerd zijn in de ondersteuning naar een nieuwe duurzame (loop)baan. Aan maatschappelijke ambities of aanbestedingseisen (SROI) invulling geven is vaak lastig. Wij hebben veel ervaring met het beantwoorden van beide ambities. Als werkgever wilt u verzekerd zijn van rendement uit uw personeel. Sociale partners en overheid willen hun talentvolle werkzoekenden bij u laten werken. Deze talenten kunnen voor u als werkgever veel voordelen opleveren.Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf. En begeleiden de gehele voorselectie, assessment, aanname en nazorg inclusief subsidie aanvragen.

Omdat we weten dat voor ieder van onze kandidaten elk netwerkgesprek, elke sollicitatiebrief, elke aanpassing van het cv, elke elevator pitch weer spannend is. Trainen wij gesprekken persoonlijk een op een of tijdens een groepstraining, we laten onze kandidaten ervaren welke overwegingen ze maken wanneer zij werkgever zouden zijn. Onze methodes zijn beproefd maar niet statisch, de arbeidsmarkt verandert zo snel dat we trainingsstof continu blijven aanpassen.

Wilt u graag meer weten