Van de Ven

Autobedrijf van de Ven is een belangrijke lokale partner voor Buitengewoon Goed Werk. Op de eerste plaats leveren en onderhouden zij al onze vervoersmiddelen. Van de vaste bussen en auto tot aan eventueel aanvullend vervoer voor onszelf of voor onze andere partners. Als een van de weinigen uit de buurt verhuren zij namelijk ook taxibusjes.

Autobedrijf van de Ven is echter voor ons niet alleen een meedenkende, servicegerichte partij als het gaat om mobiliteitsvraagstukken. Zij dragen ook actief bij aan een belangrijk speerpunt van onze organisatie; maatschappelijke re-integratie. Zo hebben ze onlangs ter ere van hun 50-jarige bestaan bijvoorbeeld ‘getrakteerd’ op hamburgers welke onze medewerkers hebben bereid voor alle werknemers van Autobedrijf van de Ven. Onze medewerkers zijn deze zelf gaan overhandigen bij het bedrijf en wij hebben er ook bij Buitengewoon Goed Werk met z’n alle enorm van gesmuld

Dit soort samenwerkingen en projecten zijn voor ons heel belangrijk. Niet alleen om onze medewerkers uit te dagen, maar ook om hen binding te laten voelen met hun omgeving en sociale interactie buiten de grenzen van onze werkplaats te stimuleren. Dat lokale partijen ons hierin ondersteunen is dus niet alleen heel leuk, maar zeer zeker ook waardevol!

Meer weten over Autobedrijf van de Ven?