WAA groep

WAA groep werkt!

Ruim duizend medewerkers met verschillende talenten, ambities en vaardigheden die bergen werk kunnen verzetten. Een uitgebreid dienstenpakket dat varieert van groenvoorziening tot zakelijke postverzorging en van (groeps)detachering tot de schoonmaak. Een eigen industriecomplex in Venlo, logistieke hotspot van Nederland, waar productie-, assemblage- en inpakwerkzaamheden plaatsvinden. Diverse succesvolle samenwerkingen met bedrijven binnen en buiten de regio. En een eigen kwekerij en kringloopwinkel. Dat is in een notendop WAA groep: een bedrijf van en voor de regio.

WAA groep brengt mensen naar de arbeidsmarkt.
Mensen die dit vanwege een lichamelijke of psychische beperking niet geheel zelfstandig kunnen. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van competenties van onze medewerkers, waardoor ze hun positie op de arbeidsmarkt kunnen versterken.

WAA groep heeft een eigen kijk op zakelijke dienstverlening.
Voor organisaties in profit en non-profit is WAA groep een professionele en betrouwbare zakenpartner. Met onze diensten en door onze aanpak voegen we waarde toe aan onze opdrachtgevers. Afspraak is afspraak, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, samenwerken, meedenken en ontzorgen zijn kernwoorden die onze dienstverlening kenmerken. Jaarlijks maken ruim 400 organisaties gebruik van onze diensten. En daar zijn we trots op.Wilt u graag meer weten