Start kleinschalige dagbesteding

2 januari starten we met een “nieuwe groep” kleinschalige dagbesteding

Vanaf 2 januari starten we met kleinschalige dagbesteding voor groepen van maximaal 5 personen. Deze vorm van dagbesteding is bedoeld voor mensen met een indicatie dagbesteding. Leeftijd en geslacht zijn hierbij niet van belang. Enige vereiste is dat je trap kunt lopen, aangezien de dagbesteding plaatsvindt op de eerste verdieping van ons pand.

Deze vorm van dagbesteding is laagdrempelig en is bedoeld voor iedereen die het fijn vindt om in een huiselijke, gezellige sfeer zijn dag invulling te geven. Dit kan zijn op creatief gebied, gewoon gezellig samen zijn, samen iets ondernemen of beleven etc. We hebben al een aantal activiteiten ontwikkeld om een zo’n gevarieerd mogelijk aanbod te kunnen bieden. Zo hebben we creatieve activiteiten zoals houtbewerking, breien, schilderen en kleien. Kunnen we samen koken en bakken en zijn er tal van andere gezellige bezigheden zoals spelletjes doen, wandelingen maken, samen boodschappen doen etc. Samen kijken we natuurlijk wat jouw wensen zijn en passen we de mogelijkheden daarop aan.

Wij zijn vanaf 2 januari geopend van maandag t/m donderdag. De tijden en dagdelen dat je zou willen komen stemmen we in overleg samen af. Als je niet zelfstandig naar ons kunt komen, is er de mogelijkheid dat wij jou komen halen en weer thuisbrengen. Ook dat gaat in overleg.

Spreekt jou dit aan? Wil jij één van de vijf nieuwe medewerkers worden? Of ken jij iemand die op zoek is naar zo’n dagbesteding? Heb je vragen of wil je een keertje komen kijken? Neem dan contact op met Suzanne via tel: 06-45601635 of per mail: suzanne@buitengewoongoedwerk.nl