Vacature: begeleider dagbesteding (ook BBL)

LET OP! De vacature is ingevuld. Reageren kan op dit moment niet meer.

Voor de uitbreiding van ons team, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste begeleider voor de dagbesteding. Ben of ken jij de geschikte kandidaat? Wij horen het graag! Bekijk de volledige vacature hier:

BEGELEIDER DAGBESTEDING

Uren:  35 – 38 uur per week (ma t/m vrijdag van 09:00 tot 16:00 – 16:30)
Locatie: Rijksweg 44, 5854 AV Bergen

Functieomschrijving

Als begeleider dagbesteding werk je samen in een hecht team met vier gedreven, enthousiaste collega’s. Jij bent met name verantwoordelijk voor de dagbesteding waar de buiten-/tuinwerkzaamheden gedaan worden.

Deze ploeg bestaat uit een zestal medewerkers vanuit verschillende doelgroepen. Samen met hen ondernemen we een tal van activiteiten op het gebied van tuinonderhoud, zowel bij klanten als bij ons op het terrein. Ook het hout zagen en kloven, fietsen maken, nestkastjes maken hoort bij de vele activiteiten die wij ondernemen.

De activiteiten wisselen en worden continue uitgebreid. Vanzelfsprekend worden eigen inbreng, behoeften en interesses van de medewerkers meegenomen in het ontwikkelen en ondernemen van nieuwe activiteiten. Als begeleider denk je hier actief in mee.

Als begeleider dagbesteding ben je zowel verantwoordelijk voor de individuele begeleiding van de medewerkers als de begeleiding van de groep. Hier schakel je tussen. Je biedt de medewerkers veiligheid, structuur, uitdaging waar mogelijk en zorgt ervoor dat de werkzaamheden zinvol zijn, waarbij ten alle tijden aandacht is voor de interesse van de medewerker(s). Ook onderhoud je het contact met de ouders, begeleiders en stem je waar nodig zaken af met de zorg.

Wat zoeken wij in een begeleider?
  • Je bent ten minste van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:00 – 16:30 beschikbaar
  • Je hebt minimaal een relevante MBO opleiding (niveau 3 of 4). We staan ook open voor BBL’ers
  • Onze voorkeur gaat uit naar een man
  • Je hebt affiniteit met groen
  • Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een team player
  • Je bent gestructureerd en staat stevig in je schoenen
  • Je schakelt moeiteloos tussen individuele begeleiding en groepsbegeleiding
  • Je bent initiatiefrijk en creatief, zowel in denken als werken
  • Je bent betrokken, behulpzaam, enthousiast en beschikt over goede sociale vaardigheden
  • Je beschikt over een rijbewijs
 Over Buitengewoon Goed Werk

Buitengewoon goed werk is gegroeid vanuit bevlogenheid en passie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer een waardevolle dagbesteding te geven. Ieder mens heeft ten slotte een stukje zingeving en een doel nodig in zijn leven en dat is voor deze groep niet anders.

Theo en Suzanne, oprichters van Buitengewoon Goed Werk en allebei al jarenlang actief in de zorg, weten uit ervaring dat met een beetje liefde, zorg en aandacht een hoop resultaten geboekt kunnen worden. Niet alleen voor het welzijn van deze groep mensen, maar omdat óók deze handen bergen werk kunnen verzetten. De activiteiten van Buitengewoon Goed Werk zijn er op gericht het potentieel van deze groep mensen te benutten en hen weer actief deel uit te laten maken van de maatschappij. Een win-win situatie dus!

Wij bieden afwisselende dagactiviteiten aan in de vorm van dagbesteding, in met name tuinaanleg en -onderhoud. Naast het werk buiten verrichten we ook werkzaamheden binnen, waar medewerkers creatief bezig zijn. Er wordt niet alleen geknutseld en getekend, maar we kloven, zagen en bewerken bijvoorbeeld ook hout waar dan vervolgens de mooiste creaties van worden gemaakt. Voor de medewerkers die techniek leuk vinden, hebben we een heuse fietsenmakerij. Voor wie het leuk vindt om te koken, of dat graag wil leren, bieden we kooklessen.

Kortom, we bieden voor ieder wat wils! Bij ons staat de medewerker centraal en we spelen in op de behoefte en de mogelijkheden van de medewerker. Dat geldt niet alleen voor de invulling van activiteiten, maar ook de begeleiding wordt hierop aangepast. In alle gevallen bepaalt een medewerker zelf het tempo en wordt er geen druk op hem/haar uitgeoefend.

Meer weten over ons? Neem een kijkje op onze website.

 

Interesse om bij ons aan de slag te gaan? 

Wij horen heel graag van je! Stuur je CV en motivatie vóór 15 augustus 2021 naar suzanne@buitengewoongoedwerk.nl Dan plannen we een gesprek met je in.

Heel veel dank! En hopelijk tot snel.

 

Team Buitengewoon Goed Werk

Rijksweg 44
5854 AV Bergen

T 0485 – 76 00 08 | E info@buitengewoongoedwerk.nl | I www.buitengewoongoedwerk.nl