Wij hebben weer plek in ons team!

Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een afwisselende dagbesteding? Iemand die graag lichamelijk bezig is in de buitenlucht en graag wil leren van en met een leuk team? Dan hebben wij wellicht dé ideale plek! Wij hebben namelijk weer ruimte voor nieuw bloed en hopen weer een enthousiast nieuw teamlid te mogen verwelkomen.

Wat doen wij?
Wij bieden afwisselende dagactiviteiten en dagbesteding in met name tuinaanleg en –onderhoud. Alle voorkomende werkzaamheden worden door onze medewerkers uitgevoerd. Van schoffelen, tot snoeien en grasmaaien, maar bijvoorbeeld ook het rooien van bomen en het aanleggen van straatwerk. Veel medewerkers hebben op het moment dat ze starten nog geen ervaring op deze gebieden en krijgen desgewenst dan ook verschillende trainingen om de nodige certificaten te behalen.

Naast het werk buiten verrichten we ook werkzaamheden in de loods, waar medewerkers creatief bezig zijn. Er wordt niet alleen geknutseld en getekend, maar we kloven, zagen en bewerken bijvoorbeeld ook hout waar dan vervolgens de mooiste creaties van worden gemaakt. Voor de medewerkers die techniek leuk vinden, hebben we een heuse fietsenmakerij. Voor wie het leuk vindt om te koken, of dat graag wil leren, bieden we kooklessen.

Kortom, we bieden voor ieder wat wils! Bij ons staat de medewerker centraal en we spelen in op de behoefte en de mogelijkheden van de medewerker. Dat geldt niet alleen voor de invulling van activiteiten, maar ook de begeleiding wordt hierop aangepast. In alle gevallen bepaalt een medewerker zelf het tempo en wordt er geen druk op hem/haar uitgeoefend.

Begeleiding en werkomgeving
Onze professionele begeleiders hebben aandacht voor iedere medewerker. We werken met een maximale groepsgrootte van vier medewerkers per begeleider en daarnaast is er natuurlijk voor iedere medewerker ook ruimte voor individuele begeleiding. Wederom afhankelijk van de behoefte en mogelijkheden van de medewerker zelf. Ieder persoon is anders en dus leveren wij wat dat aangaat geen standaard. Ieder begeleidingstraject is maatwerk.

Medewerkers werken in een mooie omgeving waar een goede sfeer heerst. Wij besteden veel aandacht aan het omgaan met elkaar en onze omgeving buiten de werkplaats. Normen en waarden zijn dan ook belangrijke pijlers. Plezier maken met elkaar en leren van en met elkaar staat centraal.

Wie kan bij ons komen werken?
Mensen met een indicatie dagbesteding vanuit WLZ, WMO of jeugdzorg die thuis wonen of in een zorginstelling en deze zorg ontvangen in de vorm van PGB of in natura kunnen bij ons aan de slag.

Meer informatie en/of aanmelden
Op onze website kun je meer informatie vinden over onze activiteiten. Ook hebben we een facebook pagina waarop je kunt volgen wat we zoal ondernemen. Wil je graag een persoonlijk gesprek? Dan kun je natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! Stuur een mail naar suzanne@buitengewoongoedwerk.nl of bel met Suzanne via: 06-45601635.